Telefon Telefonum Sarj Olmuyor

Konu Sahibi

ATKModeq

Kullanıcı
Üye
12 Ara 2015
0 Puanı
0 Mesaj
Telefonum Lenovo K6 Note LineageOS 15.1(Oreo 8.1.0) rom yükledim kullanıyordum 2 gün önce rom yükledikten sonra kalibrasyon yapmak için uygulama yükledim ve kalibrasyonu yanlışlıkla %15de yaptım sonra ise batterystatus.bini sildim yeniden başlattım şimdide şöyle bir sorun çıkıyor telefonu sarja taktığımda kilit ekranında sarj oluyor yazıyor ve sağ üstteki pil simgesinin üstünde sarj olduğunu görüyorum ve sarj oluyor ama biraz zaman geçtikten sonra sarj oluyor yazısı gidiyor ve sarj olacakken sarj gidiyor ama sağ üstteki pil simgesinin üstünde sarj olduğunu görüyorum.

bir türlü sarj edemedim telefon hep sarjda yardım edermisiniz ?

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,203 Puanı
15,487 Mesaj
/System32
twrp ile full wipe yapıp romu tekrar yüklerseniz düzelir

Konu Sahibi

ATKModeq

Kullanıcı
Üye
12 Ara 2015
0 Puanı
0 Mesaj
stock rom yüklüyorum şuan inşallah düzelir stock romu yükledikten sonra sarj düzelirse %100e kadar sarj edip batarya kalibrasyonu yapayımmı sizce ?

--CSHTR ; Flood Engelleyicisi Aktif -->-> Yeni yazılan mesaj : 22:38 -->-> Daha önceki mesaj : 22:30 --

stock romu yükledim bildirim ışığı yanıp sönüyor bakalım biraz sarj edeceğim

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,203 Puanı
15,487 Mesaj
/System32
Evet 100%100 şarj olunca batarya kalibrasyonu yapın ancak custom yani özel romlarda cihazı 1 hafta kullandıktan sonra batarya kalibrasyonu yapılması önerilmektedir

Konu Sahibi

ATKModeq

Kullanıcı
Üye
12 Ara 2015
0 Puanı
0 Mesaj
şimdi stock romu attım bildirim ışığı yanıp sönüyor şimdi bildirim ışığı yanıp sönmüyor telefon açılmıyor ne yapayım

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,203 Puanı
15,487 Mesaj
/System32
Twrp yükleyebiliyormusun? şuan yükleyebiliyorsan yükle twrp ye gir Adwanced wipeye girip system cache dalvik data bunları işaretleyip sil ondan sonra stock romu at düzelir eğer yapamazsan haber ver bu arada stock romu flashtool ilemi yüklüyorsun

Konu Sahibi

ATKModeq

Kullanıcı
Üye
12 Ara 2015
0 Puanı
0 Mesaj
ilk twrpden system cache data dalvik sildim sonra qfil ile stock rom yükledim sarjı yoktu sarja taktım şimdi bildirim ışığı yanıyordu şimdi bildirim ışığı yanmıyor telefonda açılmıyor

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,203 Puanı
15,487 Mesaj
/System32
şarjı en az 100%50 olmalıydı senin cihaza flashtool ile rom yüklenmiyormu şarjda en az 30 dakika dolsun ışığın önemi yok ondan sonra recovery modunda açmayı dene