Basket Furkan Korkmaz: LeBron James için Cedi Osman'ı ben de ekerdim

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,481 Puanı
13,687 Mesaj
/System32
Türk basketbolunun daha da büyük başarılar beklediği Furkan Korkmaz,
hem hedeflerini anlattı hem de Cedi ile aralarında yaşanan LeBron James hikayesine esprili bir yorum yaptı.

Hedeflerinden bir tanesinin milli takım ile dünya kupasında oynamak olduğunu belirten Furkan Korkmaz,
NBA'de Philadelphia ile geçen sene yarı finale kadar geldiklerini hatırlatarak "Şimdi hedefin bir sonrası olması gerekiyor" dedi.

Milli oyuncu, Cedi'nin kendisi yerine LeBron James ile buluşmayı tercih etmesine ilişkin ise
"Cedi'nin beni ekip LeBron ile görüşmeyi tercih etmesi daha güzel bir seçimdi; benimle her zaman buluşup görüşebilir. Ben de aynı şeyi yapardım" şeklinde konuştu.

Furkan Korkmaz'ın Ribaund Dergisi'ne verdiği röportaj şöyle:
"MİLLİ TAKIM'DA OYNAMAK İÇİN İÇİMİZ GİDİYOR"
  • Küçük yaştan beri Türk Milli Takımı formasını giyiyorum, yaklaşık dört senedir A Milli Takım'a geliyorum ve her seferinde ayrı bir gururla geliyorum.
  • Buradaki ekip, buradaki insanlar gerçekten çok iyi. Burada her bulunduğumda keyif alıyorum.
Yeni format gereği belki bir maç, iki maç oynayamıyorsunuz; ama üçüncü maçta sahada oluyorsunuz ve milli takım formasını sırtınıza geçiriyorsunuz.
Bunun bilincinde olmak bizim için en büyük artı olacaktır. Maçların tüm yıla yayılması kötü oldu; çünkü sezon içindeki maçlara gelemiyoruz.
Gerçekten oynamak için içimiz gidiyor. Zaten orada içimizde Türkiye hasreti oluyor, ülkemizi özlüyoruz.