BTCoin Binance stake ile %45'e varan kazanç

Konu Sahibi

Cocoman

Kullanıcı
18 Tem 2021
6 Puanı
21 Mesaj
Zaman zaman yapılan kampanyalar ile yatırım avantajlı hale geliyorsa ne olur ne olmaz paylaşıyorum katılmak isteyen olur diye. Forumca kriptoyla içli dışlı olduğumuz için hesabınız zaten vardır. Ama yoksa ömür boyu %10 komisyon indirimine sahip olacağınız binance hesabını ücretsiz açmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Konumuza dönecek olursak binance "earn" sekmesinde çeşitli faiz seçenekleri sunuyor. Yani bir kripto paraya yatırım yaptığınız zaman boş boş yükselmesini beklemek yerine binance'ın işletmesine izin vererek faiz kazancı elde edebiliyorsunuz. Her coin/tokenin farklı kar marjları sunuluyor. Bugün dikkat edeceğimiz kısım avantajlı marjlar.

Ekli dosyayı görüntüle 1468

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra earn sekmesinden "kilitli birikimler" sayfasından ulaşabileceğiniz bu kısımda gördüğünüz üzere şuan için yüksek kar sunan coin ve tokenler mevcut. Burada dikkat etmemiz gereken kısım sunulan bu oranların APY yani yıllık getiri oranı olduğunu bilmemiz. Örnek vermek gerekirse 10.000₺ değerinde FUN token aldınız diyelim, bunu 14 günlük programda stake ettiğiniz zaman getirisi:
Ekli dosyayı görüntüle 1469
yani şayet fun tokenin fiyatının sabit kaldığını varsayarsak 14 gün sonunda getirisi 172.6₺ olacaktır. Oranlar gözünüze düşük gibi gelebilir ancak ciddi yatırımcı gözüyle baktınız zaman gayet tatmin edici seviyede. Tüm karlar günlük periyotlar halinde hesabınıza geçiyor. Ayrıca sadece görselde gördüğünüz farklı token veya coin değil aynı şekilde BTC - ETH hatta 1 dolara sabitli olan USDT yani tether'i bile elinizde tutarken bir yandan faiz geliri elde edebiliyorsunuz.

Token-Coini kilitlediniz, acil bir ihtiyacınız oldu veyahut fiyatı çok yükseldi o an satıp kar etmek istiyorsunuz diyelim. 15 günden 90 güne kadar kilitlenmesine rağmen vade kazancınızdan vazgeçmeniz halinde 2 gün içerisinde tüm bakiye spot hesabınıza geri aktarılıyor. Daha önceleri foruma da yazmıştım, shiba token ile ilgili beklentim yüksek uzun vadede. Elime 50-100 bir şeyler geçtikçe binance'a atıp shiba alıyorum, ardından stake işlemi yapıyorum. Siz de bu şekilde uzun vadede tutmayı düşündüğünüz coin veya tokenleri faize yatırarak yatırımınızın durduğu yerde değerlenmesini sağlayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 1470

Kesinlikle yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bana kalırsa shiba'yı bir değerlendirin. Bir kaç yıl verin sadece. Aynı bu miktarlarda doge coini 10 liraya 20 liraya alıp sattığımı çok bilirim. Şimdi işlem geçmişime bakıyorum da o gün 10 lira diye umursamadığım şeyi elimde tutsaydım beni milyoner yapmaya yetiyordu. O sebeple siz de ufak ufak kenara bir şeyler atın derim şahsen. Bir sorunuz olursa konu altına yazabilirsiniz, gördüğüm an cevaplıyorum zaten.

İyi forumlar.